Microsoft: Utilizatorii OneDrive nu vor mai beneficia de spaţiu nelimitat de stocare

Ce-i mult, strică!

0
479

Microsoft a anunţat că nu va mai putea oferi spaţiu de stocare nelimitat serviciului cloud OneDrive şi că va coborî limitele tuturor conturilor înregistrate.

Compania a declarat pe un blog că „Încă de la lansarea opţiunii nelimitate pentru utilizatorii serviciului OneDrive, câţiva dintre ei şi-au creat copii de siguranţă pe cloud la computere, au stocat colecţii întregi de filme şi înregistrări, astfel încât spaţiul folosit de unii utilizatori depăşeşte chiar şi 75 TB”.

Această cantitate uriaşă de date echivalează cu 37.500 de filme Full HD sau 128.000 de seriale de o oră cu o rezoluţie de 1080p. Se pare că unii chiar nu îşi cunosc limitele iar pentru lăcomia acestora, ca de obicei, va avea de suferit întreaga comunitate.

 

Toate tipurile de conturi, Office 365 Home, Personal şi Univeristy vor avea de suferit. OneDrive nu va mai avea spaţiu nelimitat, iar utilizatorii vor trebui să se descurce cu doar 1 TB. Compania aduce schimbări şi în cazul conturilor gratuite OneDrive, reducând spaţiul de stocare de la 15 GB la 5 GB iar bonusul de 15 GB dedicat stocării fotografiilor de pe telefoane va fi eliminat.

Microsoft va implementa noile schimbări în prima parte a anului viitor. Datele celor care vor depăşi noile limite vor mai putea fi accesate pe o perioadă de încă 12 luni.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.