MSI Vortex: un sistem foarte puternic dedicat gaming-ului, în ciuda dimensiunilor sale mici

0
411

Încă din cadrul expoziției CES 2016 ni s-a prezentat desktop-ul companiei taiwaneze MSI, denumit Vortex, un sistem care în ciuda aparențelor impresionează printr-o serie de caracteristici pe care oricine și le-ar dori pentru un PC dedicat gaming-ului. Astăzi avem la dispoziție mai multe detalii despre minunăția asiaticilor care e considerată drept cel mai mic sistem de gaming, având dimensiunile de 7.61 x 7.01 x 10.55 inci.

Comparat destul de mult cu un Mac Pro, desktop-ul MSI Vortex are parte de un design ultramodern desprins parcă din altă lume și care încântă multe priviri. Ne-am tot obișnuit ca în ultimii ani să avem parte de desktop-uri cu design nonconformist, câteva exemple fiind Maingear Epic Force X99, iBuyPower SBX, Alienware, Syber, Asus ROG GR8S sau MainGear Drift, așa că aspectul exterior al lui MSI Vortex nu cred că mai poate surprinde pe nimeni.

Desktop-ul taiwanezilor poate oferi cu ușurință conținut în format 4K, ținând cont că suportă până la două plăci video NVIDIA GTX 980, ceea ce înseamnă totodată că este compatibil și cu tehnologia Realității Virtuale. Procesorul Intel Skylake Core i7-6700K și cele 4 sloturi de RAM cu o memorie totală de 64 GB pot face ca experiențele de gaming prin intermediul desktop-ului Vortex creat de MSI să fie de neuitat, fiind posibilă și conectarea de mai multe monitoare simultan.

Cât privește răcirea sistemului, acesta se folosește de o tehnologie nouă numită Silent Storm Cooling, bazată pe răcire prin lichid și introdusă de aceeași companie taiwaneza MSI.

MSI Vortex este supus vânzării prin lansarea a două modele, ambele cu același spațiu de stocare de 265 GB și cu câte un hard disk extern de 1 TB. Diferența constă în tipul de placă video compatibilă, primul model având NVIDIA GTX 960 și costând 2199$, în timp ce al doilea deține NVIDIA GTX 980 și costă aproape dublu: 3999$.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.