Noi imbunătățiri aduse aplicației Twitch

Noul Twitch pentru Android vă permite să urmăriți toate stream-urile de oriunde vă aflați

0
539

Un pop-out vă permite să continuați vizionarea stream-ului pe telefonul Android, chiar în timp ce treceți de la o aplicație la alta.

Este o dilemă mult prea comună în lumea modernă de astăzi: Ce faci când te uiți la un livestream pe telefon, dar trebuie să accesezi si alte aplicații in același timp? Twitch crede că are o soluție, împrumutând ideea de TV-poză-in-poză.

Cea mai recentă actualizare a aplicației Twitch pentru Android dispune de un nou „Pop-Out Player”, care vă permite să păstrați fereastra de pe livestream în timp ce navigați pe internet, verificați e-mail-ul, scrieți mesaje prietenilor, sau vă ocupați de afacerea dumneavoastră de pe telefon. În timp ce lucrați, stream-ul live din aplicația Twitch va continua să mearga într-o fereastră mică în colțul ecranului telefonului.

pop-out-player-blogDe asemenea puteti comuta la -Pop Out player- sau să reveniți la aplicație în orice moment prin apăsarea unui buton, și de asemenea redimensionarea Pop-Out player-ului se poate face după bunul plac.

Pop-Out Player se pare că este destinat exclusiv telefoanelor cu versiune de Android, cel puțin in acest moment. Dacă aveți aplicația Twitch pe telefon și este activată optiunea de actualizări automate, este posibil să aveți deja cea mai nouă versiune. Dacă nu, puteți descărca cea mai recentă versiune gratuit de pe Google Play.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.