Noile televizoare 4K SUHD de la Samsung vor avea un preț piperat

0
930

De ceva vreme Samsung promovează intens noua serie de televizoare 4K SUHD afirmând că oferă cea mai bună calitate a imaginii de pe piață la momentul actual.

Cel mai ieftin televizor al seriei este un model cu ecran plat de 55 inch și costă 2,999 de dolari. La polul opus Samsung oferă un display curbat care costă nici mai mult nici mai puțin de 10,000 de dolari. Conform speculațiilor compania se pregătește să lanseze și un TV de 88 inch care va costa în jur de 23,000 de dolari însă deocamdată nu fost anunțat oficial.

Este de remarcat faptul că prin introducerea de televizoare cu display uriaș și curbat, cei de la Samsung nu au intenția de a fi în concurență cu celelate companii similare, în schimb ei se axează pe îmbunătățirea calității imaginii introducând funcții precum Auto Depth Enhancer care analizează imaginile afișate și ajustează automat contrastul pentru un efect in depth cât mai profund. Samsung oferă de asemenea soundbar-uri curbate pentru a acompania display-urile și a oferi o experiență sonoră cât mai plăcută utilizatorului. Televizoarele dispun de Tizen, un sistem de operare bazat pe platforma Linux.

Prețurile anunțate sunt UPP (Universal Pricing Plan) asta însemnând că au fost stabilite de Samsung drept urmare distribuitorii vor putea oferi discounturi cumpărătorilor. De asemenea se așteaptă ca ele să scadă pe parcurusul anului însă nu se știe exact cât de mult.

Modelele obișnuite din seria UHD variază ca preț între 949 și 5,999 de dolari, cel mai ieftin televizor (949 dolari) având un display de 40 de inch. Compania încă nu a anunțat o data oficială a lansării însă a declarat că televizoarele vor apărea în această primăvară.

Sistemul de operare Tizen de care vor beneficia televizoarele va introduce o serie nouă de interefețe care vor transforma experiența telespectatorului într-una similară cu cea pe care o oferă în prezent device-urile mobile de la Samsung precum smartphone-urile sau gadgeturile wearable.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.