Noul update al consolei PS4

0
709

Compania Sony tocmai a lansat versiunea 2.5 a firmware-ului pentru Playstation 4 ce include câteva schimbări foarte importante de funcționalitate pentru consola de joc.

Deținătorii consolei Playstation 4 pot afirma cu mândrie că este unul dintre cele mai bine finisate gadgeturi la nivel hardware cât și software. Noul firmware 2.5 introduce câteva particularități foarte atrăgătoare de funcționalitate. Unele dintre aceste particularități au fost promise încă dinainte de lansarea consolei de acum un an și jumătate.

Update-ul cu numărul 2.5 poartă numele intern de Yukimura și s-ar putea să fie una dintre cele mai importante actualizări pentru consola PS4. Acesta cuprinde câteva modificări discrete ce țin de interfață, iar calitatea experienței de utilizare a fost îmbunătățită semnificativ. Acum puteți să ieșiți foarte ușor și să intrați în jocuri în timp real fără perioade de așteptare. Mai exact, puteți ieși dintr-un joc pentru a face altceva pe Playstation apăsând butonul PS de pe controller, iar respectivul joc va intra în mod hibernare și poți relua jocul în orice moment fără să mai stai după el să se încarce de la început.

Totodată va fi introdus suportul pentru medii de stocare USB. Indiferent dacă vorbim de stick-uri USB sau hard disk-uri externe acestea vor putea fi folosite pentru transferul rapid de jocuri, actualizări, conținut multimedia, capturi de ecran, imagini și orice alte tipuri de fișiere generate de consolă care ocupă spațiul pe hard disk-ul intern din PS4.

Noul update 2.5 Yukimura are 245 MB și poate fi descărcat gratuit din meniul consolei, accesând secțiunea System Software Update din Settings a€“ System.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.