Noul update Facebook Messenger pentru Android aduce în prim-plan Material Design de la Google

0
549

Facebook a lansat un update nou nouţ pentru aplicaţia Messenger. Acesta aduce utilizatorilor un look nou bazat pe Material Design, şi o reorganizare a interfeţei de utilizator. Actualizarea aplicaţiei este deja prezentă pe Google Play, aşadar poţi face o vizită în cazul în care ai actualizarea automată oprită pentru aplicaţie.

Încă de la lansarea iniţială, aplicaţia Messenger a devenit în scurt timp coşmarul detemut al bateriilor. Aplicaţia pur şi simplu desfiinţează atât bateria, cât şi performanţa telefonului în ansamblu. Aşa că am dezinstalat aplicaţia pentru o zi pentru a vedea diferenţele. Bineînţeles că telefonul meu s-a mişcat mult mai bine, iar bateria (culmea) a ajuns pe undeva la 20% după o zi de utilizarare conectat internet, cu excepţia Messengerului.

Odată cu lansarea noului update, Facebook a declarat că aceste dezavantaje sunt de domeniul trecutului, însă va rămâne de văzut cât de bine se va descurca „pe teren” noua versiune. Dacă şi tu ai descărcat noua versiune, te rugăm să ne spui dacă ai observat vreo diferenţă la consumul bateriei şi a memoriei RAM. Personal, mie mi-a plăcut întotdeauna aplicaţia ca şi serviciu de texting, însă dezavantajele ei tind să încline prea mult bălanţa.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.