Noul Xiaomi Mi Router 3 va fi disponibil în curând pe GearBest.com

0
350

În curând, cei de la Xiaomi plănuiesc să scoată pe piaţă mult aşteptatul router Wireless Xiaomi Mi 3, cu 4 antene şi tehnologii de ultimă generație, oferind semnal pe o arie cât mai mare de lucru.

Compania promite ca în cel mai scurt timp posibil să avem pe piaţă noul Mi Router 3, care de altfel este extrem de aşteptat de toţi pasionaţii de tehnologie. Totodată, potrivit unor zvonuri de pe internet, noul model de router de la Xiaomi va fi prezent pentru prima dată spre cumpărare pe site-ul GearBest.com.

Noul model de la Xiaomi dispune de un design minimalist, carcasa fiind construită din material de bună calitate vopsit în alb peste care se află şi logo-ul companiei. Producătorii au afirmat că prin acest design, demonstrează încă o dată că lucrurile simple pot să aducă performanţe de top.

Xiaomi Mi Router 3, în ciuda preţului extrem de mic, beneficiază de 4 antene Wireless, reuşind să extindă semnalul pe o arie cât mai largă. De asemenea, acesta suportă tehnolgia 802.11ac de la Gigabit şi vine cu 128MB interni. Mai mult decât atât, routerul dispune de o platformă complexă, ce permite totodată şi instalarea de pluginguri sau aplicaţii exclusive, astfel încât întreaga experienţă de utilizare să fie cât mai familiară.

Xioami Mi Router 3 va fi disponibil în curând pe site-ul GearBest.com la preţul de 39, 67 $. Dacă te-ai gândit să îţi achiziţionezi un router care să fie şi ieftin şi bun, noul model de la Xiaomi este alegerea perfectă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.