Nu mai este un mit, franciza Indiana Jones revine pe marile ecrane

0
409

Deși în urmă cu aproximativ un an apărea informația cum că franciza Indiana Jones va avea parte de un nou film, după cum am relatat într-un articol anterior aici și au avut loc multe speculații online privind producerea unui nou film care să continue seria, e o certitudine în acest moment că va exista Indiana Jones 5, însă fanii francizei vor mai avea destul de mult de așteptat pentru a-l vedea.

Știrea este oferită public zilele trecute de cei de la Disney, care au detaliat că noul film Indiana Jones va debuta pe marile ecrane în vara anului 2019, pe 19 iulie. Producția va fi regizată de Steven Spielberg și în personajul principal îl vom regăsi pe Harrison Ford, iar partea cea mai surprinzătoare e că nu s-a anunțat deocamdată nimic de George Lucas, unul din creatorii celebrei francize americane.

Deși pentru fanii înfocați Indiana Jones pare o veșnicie perioada de aproximativ 3 ani până la lansarea celui de-al cincilea film din serie, președintele Walt Disney Studios, cel pe nume Alan Horn, declară entuziasmat că abia așteaptă să-l readucă pe ecrane pe celebrul Indiana Jones, întrucât este unul din cei mai mari eroi din istoria cinematografiei. Nici nu trebuie cumva să ne surprindă declarația, ținând cont că celebra franciză a avut până acum încasări de aproximativ 2 miliarde de dolari la nivel mondial prin cele 4 filme ale sale: Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute din 1981, Indiana Jones și templul morții din 1984, Indiana Jones și ultima cruciadă din 1989 și Indiana Jones și regatul craniului de cristal din 2008.

Pentru cei mai mulți fani Indiana Jones viitorul film se vrea a fi un nou succes răsunător, ținând cont că au existat destui cinefili care au fost dezamăgiți de ultima producție din serie, cea din anul 2008. Nu ne rămâne decât să așteptăm noi detalii despre Indiana Jones 5 ce cu siguranță vor fi oferite public în curând.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.