O nouă variantă de Preview pentru Microsoft Edge adaugă suportul pentru extensii

0
332

Luând în considerare faptul că Windows 10 a fost vândut şi instalat pe milioane de PC-uri de la lansare şi până acum, cei de la Microsoft s-au gândit că ar fi bine ca utilizatorii unui astfel de sistem, mai ales utilizatorii Microsoft Edge să beneficieze de mult aşteptatele extensii.

Personal, încă de la lansare am văzut o evoluţie masivă în cadrul Microsoft Edge, fiind cu mult mai rapid şi mai ordonat faţă de orice alt browser de pe piaţă, însă lipsa extensiilor ma făcut să nu îl folosesc prea des. Am nevoie de AdBlock, LastPass şi alte câteva extensii pentru ca browser-ul meu să devină un mediul uşor de lucru.

microsoft-edge-project-spartan

Acum, după o bună perioadă în care ne-au tot promis şi ne-au arătat capturi de ecran, cei de la Microsoft au lansat o variantă de Preview pentru Microsoft Edge în care putem avea acces la extensii. Noul update, este disponibil atât pe PC cât şi pe terminalele mobile, aducând pe lângă extensii şi funcţia de translate, sau comenzi prin gesturi.

Precum au promis producătorii Windows 10, noul browser va dispune de Adblock Plus, LastPass şi Amazon cât şi multe alte extensii de care utilizatorul să se poată folosi pentru a beneficia de o funcționalitate cât mai complexă. Pe lângă toate acestea, cei ce îşi doresc să treacă la varianta de Preview, în special utilizatorii de telefoane mobile vor mai primi şi o nouă versiune a aplicaţiei Maps.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.