OnePlus Two, phablet-ul cu 4GB de memorie RAM şi conectivitate 4G

0
475

OnePlus Two a venit pe piaţă la momentul potrivit, în special pentru toţi cei pasionaţi, cei ce îşi doresc o performanţă ridicată de la un device de mici dimensiuni. Telefonul aduce împreună cu el o grămadă de surprize, pe lângă performanţă acesta dispune de un design extrem de bine conturat. Marginile sunt uşor rotunjite, construite dintr-un material durabil şi promit să ofere un plus de siguranţă în cazul unui şoc spontan. Display-ul acestuia este de 5.5 inch cu o rezoluţie full HD de 1920 x 1080 pixeli, Corning III Gorilla Glass. Telefonul dispune de o gamă diversificată de culori şi modele, începând de la negru mat şi până la textura lemnului. Pe partea frontală de sus a acestuia se regăseşte difuzorul, senzorii şi camera foto/video, urmând mai apoi partea de jos, în care se poate găsi un buton fizic pentru HOME, cât şi două butoane capacitive dedicate în special revenirii la pagina anterioară sau multitasking. Pe marginile telefonului sunt amplasate butoanele de volum, de blocare a tastaturii, slotul de incărcare și cel pentru căști, iar pe spate camera, led-ul flash si difuzorul.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Performanţa indică un standard extrem de ridicat, fiind printre puţinele telefoane disponibile la momentul de faţă pe piaţă ce dispun de 4GB de memorie RAM. Pe lângă memorie telefonul stă extrem de bine şi la celelalte capitole de procesare şi prelucrare a informaţiilor, dispunând de 64 de GB spaţiu de stocare, un procesor Octa Core Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8994) şi un GPU Adreno 430. La capitolul camerei foto, OnePlus Two are la dispoziție o cameră principală de 13.0MP (capabila sa filmeze in 4K) cu autofocus şi una secundară de 5.0MP, suficient cât să acopere majoritatea necesităţilor de video calling şi nu numai.

Bateria telefonului are capacitate de 3300mAh, este bazată pe principiul Lithium-ion Polymer iar conform testelor are o anduranţă destul de ridicată, chiar dacă sunt folosite toate conexiunile disponibile. Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe GearBest la preţul de $398.79.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.