OpenEmu 2.0, o metodă simplă de a juca titlurile de pe Nintendo şi Sega pe OS X

0
477

Sistemele celor de la Apple sunt la momentul de faţă cele mai bune atunci când vine vorba de emularea jocurilor apărute pe consolele de generaţie veche. OpenEmu, spre exemplu, se potriveşte perfect cu sistemul de operare a celor de la Apple, având asemănări din punct de vedere a limbajelor de programare.

Sărbătorile de iarnă vin cu surprize din în ce mai plăcute, de data aceasta fiind vorba despre o lansare care cu siguranţă te va face să retrăieşti câteva clipe din copilărie. Dezvoltatorii au scos pe piaţă un produs extrem de aşteptat, mai exact OpenEmu 2.0, un software capabil să emuleze jocurile de pe Nintendo 64, Sega CD, Sony PSP şi PlayStation 1.

Din păcate OpenEmu 2.0 este disponibil la momentul de faţă doar pentru OS X, asta datorită în special compatibilităţii dintre sistemul de operare şi software. De asemenea, pe lângă platformele enunţate mai sus, OpenEmu 2.0 oferă posibilitatea de a te juca jocuri şi de pe alte console vechi, cum ar fi Game Boy, Sega 32x, Nintendo DS, Sega Genesis, Neo Geo şi multe altele. Aplicaţia a avut succes încă de la prima versiune, tocmai de aceea acum a primit în plus noi modele de emulatoare pentru consolele vechi, cerute de utilizatori.

Dacă doriţi să rulaţi OpenEmu 2.0, trebuie să ştiţi că înainte de a începe să vă apucaţi de instalare, să vă faceţi upgrade la sistemul de operare către versiunea 10.11. După ce aţi reuşit să vă ugpradati OS-ul la versiunea precizată anterior, urmează să realizați câţiva paşi pentru a reuşi să emulați cu succes jocurile dorite.

Aici puteţi găsi un tutorial în care vi se explică pas cu pas ceea ce trebuie să faceţi pentru a avea un rezultat cât mai bun în emularea jocurilor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.