Orange a deschis la Cluj-Napoca primul său smart shop

1
873

Orange a deschis recent la Cluj-Napoca primul său smart shop. Acest tip de magazin este un concept nou, axându-se în mare parte pe experiența digitală și introducerea de servicii noi pentru clienți.

Potrivit Jean Francois Fallacher, CEO Orange România, acest concept de magazine va pune la dispoziția clienților Orange o serie de oferte complexe și personalizate, un timp redus de așteptare adunci când apelează la serviciile lor și soluții pentru a petrece acel timp într-un mod cât mai plăcut și relaxant.

Smart shopul Orange a fost deschis după expansiunea și renovarea celui mai mare magazin al companiei în Cluj-Napoca. Are o suprafața de 325 metri pătrați și este complet digital, asta însemnând că înăuntru nu vei găsi hârtii cu oferte sau postere, toate informațiile sunt oferite într-un format digital pe ecrane iar contractele vor fi semnate de clienți electronic.

De asemenea clienții vor putea să își încarce telefoanele, în magazin fiind amenajate standuri speciale în acest scop. Pe lângă asta ei vor avea posibilitatea să testeze un număr imens de accesorii și gadgeturi printre care și smartwatchuri. Multe din aceste gadgeturi fiind aduse pentru prima data în România.

Noul concept va fi extins la nivel internațional și în alte țări europene precum Franța, Spania sau Polonia.

Orange smart shop Cluj 

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.