Pare un simplu iPhone, dar poţi fi arestat dacă îl foloseşti

0
659

Mai nou, geniile din domeniul pregătirii armelor au găsit o metodă revoluţionară pentru a ascunde un sistem de tragere direct în carcasa de la iPhone.

Noua armă se aseamănă foarte bine cu carcasa unui telefon, însă atunci când este activată se pot produce pagube suficient de mari victimei. Totodată, această armă ar putea da mari batăi de cap forţelor de ordine dacă nu va fi recunoscută în cazul în care se va dori folosirea ei în scopuri mai puţin ortodoxe.

Clar, este o armă dar nu una completă, ea având doar posibilitatea înmagazinării unui singur glonţ de calibru 7.62, aşa că dacă cineva va dori să o folosească, va trebui să aibă grijă şi să calculeze momentul oportun pentru a apăsa pe trăgaci. Arma dispune totodată de un mâner retractabil care odată pus pe poziţie îşi va expune trăgaciul, oferind atacatorului şansa să îl apese și să lanseze glonțul.

Mulţumită acestui concept de carcasă mai mulţi posesori de iPhone vor putea să aibă probleme pe viitor dacă se dovedeşte că va fi folosită pentru săvârşirea de infracțiuni ilegale. Autorităţile se vor sesiza în acest caz, oferind oportunitatea doar celor ce posedă un permis de port armă sau a forţelor de ordine să deţină un astfel de accesoriu pentru telefonul mobil.

Din păcate pentru cei care şi-au pus în plan că vor pune mâna pe această „armă”, întregul ansamblu nici măcar nu a fost pus în fabricaţie, având nevoie de cel puţin câteva luni până când va primi avizul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.