Philips a lansat un nou model de monitor dedicat graficienilor

0
270

Pentru prima dată cei de la MMD, partenerii oficiali Philips, au lansat un monitor cu rezoluţie 5K dedicat în special graficienilor şi tuturor celor ce lucrează cu programe de editare foto/video.

Noul model de monitor Philips dispune de o rezoluţie de 5.120 x 2.880 pixeli, având o dimensiune de 27 de inch. Totodată, acesta beneficiază de tehnologia PLS, ceea ce înseamnă că permite vizualizarea clară până şi din cele mai largi unghiuri, spre exemplu 178 de grade.

Pe lângă toate acestea, graficienii atunci cand îşi aleg un monitor pentru crearea de conţinut artistic pe format digital, pe lângă rezoluţia de mari dimensiuni, au grijă ca acurateţea culorilor să fie la cel mai înalt nivel, astfel noul model de monitor de la Philips este dotat cu tehnologia PerfectKolor, oferind o calibrare perfectă de culori cât şi un standard de consistență de 99% pentru Adobe RBG şi 100% pentru sRBG.

Rămânând în continuare pe capitolul calităţii, noul Philips 275P4VYKEB are un suport de culoare pe 10 biţi, ceea ce înseamnă că poate să reproducă peste un miliard de culori diferite. Pe lângă toate acestea, monitorul mai dispune de procesare internă pe 12 biţi pentru a reproduce culorile într-un mod cât mai natural.

Ca să îl facă cu adevărat echipat pentru mediul grafic, aceştia i-au mai integrat o cameră web, două difuzoare cât şi un modul special de reglare a înălţimii, pivotării şi înclinării. Pe lângă toate aceste facilităţi, monitorul mai dispune de suport pentru USB-uri 3.0, ceea ce înseamnă că este capabil să preia informaţii cu o viteză de până la 5Gbps.

Potrivit producătorilor, noul monitor va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu luna aprilie a anului curent.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.