Primele imagini cu ZenFone 3 și ZenFone 3 Deluxe de la ASUS

0
333

După ce am aflat de ceva vreme că taiwanezii de la ASUS lucrează la succesorul celebrului ZenFone 2 care a avut parte de un succes răsunător și cât se poate de justificat, avem în sfârșit primele imagini cu viitoarele smartphone-uri ZenFone 3 și ZenFone 3 Deluxe. Designul modern pare să fie elementul principal și în cazul lor, iar similitudinile cu ZenFone 2 sunt evidente.

Din păcate se cunosc puține informații despre specificațiile pentru ZenFone 3, dar avem motive să credem că ele nu vor dezamăgi pe nimeni, dacă e să ne luăm cel puțin după faptul că restul smartphone-urilor din gamă sunt foarte performante. Primele imagini pentru ZenFone 3 relevă faptul că noile device-uri vor fi dotate cu un port USB Type-C și senzor pentru amprente:

Chiar dacă imaginile nu au fost deocamdată confirmate oficial de vreun reprezentant ASUS, ele fiind publicate prima dată de către un site italian, ne oferă o perspectivă destul de clară asupra viitorului telefon creat de compania taiwaneza. ASUS se alătură așadar altor producători asiatici care își vor pune serios amprenta și în acest an în realizarea și vânzarea de terminale mobile, alte exemple fiind conaționalii lor HTC cu lansarea lui One M10, Samsung cu lansarea lui Galaxy S7 sau LG cu lansarea modelului G5.

Despre ZenFone 3 mai știm că va avea carcasa din metal și că îi vom afla toate specificațiile aferente atunci când ASUS își va prezenta noile smartphone-uri în cadrul expoziției Computex ce va avea loc în a doua jumătate a anului în capitala Taiwanului, Taipei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.