Profită de MEGA-Reducerea de 300 de lei la Lumia 950 32GB LTE!

0
306

Aflat de ceva timp pe piaţa din România, Microsoft Lumia 950 a reuşit să dapășească pragul unui sistem de operare diferit faţă de Android, fiind unul dintre puţinele telefoane pe care aş da banii, mai ales că are Windows 10.

Încă din anul 2015, din luna octombrie, când a fost lansat acest telefon mi-a atras atenţia atât prin design cât şi prin performanţă. De ce să aleg un telefon cu Android când pot să optez pentru unul cu Windows 10, care îmi poate oferi o sincronizare perfectă cu sistemul meu desktop, fără să întâmpin probleme pe parcurs.

Cel puţin pentru mine, Microsoft Lumia 950 a strălucit pentru modul în care interacţionează cu utilizatorul, platforma permiţându-i să ofere o interfaţă unică şi o performanţă pe măsura aşteptărilor. Lăsând puţin deoparte design-ul telefonului, specificaţiile sunt de-a dreptul interesante.

microsoft-lumia-950-950-xl-price-release-date-specs-uk-features

Mai exact, telefonul se prezintă în două variante, una cu procesor dual-core de 1.82 GHz şi una cu procesor quad-core de 1.44 GHz Cortex-A53. De asemenea, pe lângă procesor telefonul mai este echipat cu 3GB de memorie RAM, un GPU Adreno 418 cât şi 32GB spaţiu de stocare.

La capitolul camerei foto, putem găsi o cameră principală de 20 megapixeli cu o rezoluţie maximă de 4992 x 3744 pixeli cât şi una secundară pentru selfie-uri de doar 5 MP. Pe lângă toate acestea, Microsoft Lumia 950 beneficiază de un display AMOLED capacitiv touchscreen cu 16 milioane de culori şi cu o dimensiune de 5.2 inch, ce face ca întreaga experienţă de utilizare să fie una de bun augur.

Dacă doriţi să vă achiziţionaţi acest model de telefon vă invităm să accesaţi QuickMobile, unde îl puteţi găsi la reducere, având un preţ de 2.199,90 LEI.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.