Programul Malwarebytes Anti-Malware se extinde

0
505

În anul 2008, la inițiativa directorului executiv Marcin Kleczynski se puneau bazele a ceea ce astăzi este larg cunoscut drept unul din cele mai eficiente programe care pot duce lupte victorioase împotriva temuților viruși de tip malware. Mă refer la Malwarebytes Anti-Malware, programul pentru care astăzi lucrează o echipă formată din peste 200 de oameni, ei fiind grupați pe birouri din diverse locuri de pe planetă, precum San Jose, California, Clearwater, Florida, Tallinn și Irlanda.

Dacă Malwarebytes Anti-Malware era disponibil inițial doar pentru posesorii de computere ce folosesc Windows ca sistem de operare, de la XP în sus, ulterior compania Malwarebytes a lansat o variantă a programului pentru dispozitivele cu Android, iar ultima ispravă e reprezentată de disponibilitatea aplicației pentru Mac-uri.

Malwarebytes Anti-Malware operează aproape identic pe toate platformele, fiind și pe Mac-uri ușor de instalat și folosit. Partea mai grea ține doar de autorizare, întrucât pentru a beneficia de toate funcțiile trebuie să optați pentru varianta full, care necesită investirea sumei de 25, 54$ pentru o licență ce durează un an. Există însă și opțiunea instalării variantei trial, prin care puteți testa majoritatea funcțiilor programului timp de 14 zile.

Butonul de scanare are misiunea de a vâna virușii de tip malware și adware de pe computerul pe care programul este instalat. Programul poate furniza utilizatorului date despre conținutul nociv găsit în computer și permite ștergerea sa. Dacă în urma unei scanări problemele nu au dispărut, există și opțiunea Get Help sau cea a serviciului de relații cu clienții, prin care utilizatorul poate obține o analiză mai detaliată a scanării.

Următorul plan al celor de la Malwarebytes constă în lansarea unei variante business pentru programul anti-malware, fără a se anunța vreo dată anume în acest sens. Cea mai sigură metodă de procurare a variantei pentru Mac al programului Malwarebytes Anti-Malware este să o descărcați de pe site-ul oficial.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.