Razer Blade 2016, un nou „monstru” portabil dedicat gamerilor

0
430

Dacă eşti fan ASUS ROG, Alienware sau Razer, cu siguranţă eşti un mare pasionat de gaming, altfel nu văd vreun motiv pentru care ai dori să cumperi un laptop cu performanțe extrem de ridicate.

Nu văd oameni de afaceri care să investească într-un laptop de gaming, mai ales că preţul unui asemenea dispozitiv se ridică cu mult faţă de celelalte modele de pe piaţă, fiind vorba în general de performanţă ridicată şi de sisteme de răcire cu mult mai avansate plus că sunt cu mult mai grele fată de modelele business.

RzrBladeT14_03_w_600

Cei de la Razer sunt cunoscuţi în special pentru laptopurile avansate din punct de vedere tehnologic, venind de fiecare dată cu elemente dedicate gamingului care să te facă cu adevărat să trăieşti fiecare moment din joc. Razer Blade 2016, este un laptop care va pune cu adevărat accentul pe performanţă şi preţ scăzut, oferind astfel tuturor utilizatorilor oportunitatea către o viteză de procesare ridicată, care să satisfacă atât nevoile de lucru cât şi cele de relaxare, în cazul nostru gaming şi multimedia.

RzrBladeT14_11_w_600

Noul Razer Blade 2016 beneficiază de o carcasă neagră din aluminiu în spatele căreia se ascunde un procesor Intel Core i7 6700HQ tactat la o frecvenţă de 2.6 GHz (cu oportunitatea de a fi overclockat până la 3.5 GHz), 256 GB sau 512 GB spaţiu de stocare în funcţie de varianta aleasă. Totodată noua ediţie de Razer Blade mai include 16 GB de memorie RAM DDR4. Pe lângă toate acestea, laptopul se poate lăuda şi cu un display de 14 inch de foarte bună calitate cu o rezoluţie de 3200 x 1800 pixeli, inclusiv un panou capacitiv pentru touchscreen cât şi un panou IGZO.

maxresdefault (4)

Totodată, laptopul mai vine echipat cu WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, trei porturi USB 3.0, un port HDMI 1.4b, un port jack de 3.5 mm combi şi de asemenea un port Thunderbolt 3 ce face posibilă conectivitatea USB Type-C. Potrivit producătorului, greutatea unui singur laptop cu asemenea performanţe este de 1.93 kg.

Razer Blade va fi disponibil în două variante, prima variantă de 2.000 de dolari incluzând un SSD de 256GB, iar cea de-a doua variantă de 2.200 de dolaricu SSD de 512 GB.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.