Real Life Hitman, un nou proiect ia amploare printre pasionaţii filmului Agent 47

0
548

Agent 47 este un film ce va rămâne întipărit în memoria privitorilor mult timp de acum încolo, având unele dintre cele mai spectaculoase şi inedite scene.

Dacă pentru noi filmul Agent 47 a reprezentat acţiunea, drama şi thrillerul, se pare că pentru alţii a devenit o idee pentru o serie de jocuri video în viaţa reală. Posibil să sune puţin cam ciudat, însă este pe cât se poate de adevărat. Este vorba despre un sistem unic, prin intermediul căreia oamenii pot controla un agent hitman, pentru a îndeplini misiunea. La coordonarea agentului pot participa atât grupuri de persoane cât şi în mod individual, în funcţie de preferinţă şi de nivelul de dificultate al misiunii. Participanţii sunt închişi într-o cameră, unde găsesc contractul si o hartă a întregii platforme, inclusiv și ținta pe care trebuie să o doboare. Agentul este urmărit in permanență de o cameră video, imaginile fiind transmise ulterior pe un monitor aflat in camera de control.

De asemenea este vorba doar despre un joc ce are în spate o echipă de designeri şi actori, ce fac posibilă o întreagă scenă de acţiune. Totodată, producţia realizată de cei de la Realm Pictures a reuşit să atragă atenţia fanilor, fiind pentru prima dată când se organizează o astfel de platformă extrem de interactivă.

Nu am intenţia de a vă oferi prea multe spoilere cu privire la acţiunea ce se petrece în video, tocmai de aceea vă urez vizionare plăcută şi vă invit să vă lăsaţi părerea în rubrica de comentarii de mai jos.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.