Realitatea Virtuală te face să tremuri de frică

0
364

Nu mulţi au apucat să testeze până acum experienţa Realităţii Virtuale, tocmai de aceea nu vor conştientiza cât de mare este impactul atunci când vor purta o pereche de ochelari cu această tehnologie.

Atunci când vine vorba de realitate în mediul virtual, tehnologia VR se descurcă cel mai bine, având la bază elemente ce o fac să aducă tot mai multe aspecte din viaţa reală în lumea digitală, astfel încât să creeze un sentiment unic şi care să te facă să simţi cu adevărat locul pe care îl vezi pe micul ecran.

Mai nou, un joc creat de către dezvoltatorii din cadrul Bandai Namci îi pune pe oameni să salveze o pisică aflată la mare înălţime. Totodată, pentru a ajunge la locaţia în care se află pisica, utilizatorul va fi nevoit să treacă peste o scândură aflată la zeci de kilometri faţă de Pământ. Mai mult decât atât, dacă se greşeşte un singur pas, purtătorul va simţi senzaţia căderii, ceea ce ar putea să îi ofere atât frică cât şi un gol mare în stomac.

Dezvoltatorii jocului îi invită pe toţi pasionaţii să testeze jocul, simulând cât mai bine realitatea prin intermediul unei scânduri adevărate, care le va oferi totodată şi simţul traversării unui mega obstacol. Din păcate, doar dacă ai drum spre Japonia sau locuieşti acolo vei avea oportunitatea de a testa momentan noul joc.

https://youtu.be/9jx2YWzxvbs

Precum puteţi observa şi în clipul video din articol, anumite persoane îşi pierd echilibrul cu toate că nu se află pe o platformă suspendată, mai mult decât atât, unii curioşi ce au dorit să afle cât de real pare noul joc s-au prăbuşit la podea.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.