REVIEW: MICFLIP, primul cablu Micro USB complet reversibil

0
655
De cele mai multe ori telefoanele, tabletele şi toate celelalte gadgeturi de pe piaţă, vin într-o formulă cu slot de încărcare pe Micro USB. Producătorii aleg ca o opţiune facilă pentru dispozitivele lor încărcarea şi transferul de date pe baza portului Micro USB, întrucât eficientizează spaţiul cât şi aspectul fizic al device-ului. Însă, în ciuda beneficiilor aduse de slotul de încărcare pe Micro USB, se pare că intervine un dezavantaj major. Precum şi în cazul USB-urilor, slotul Micro USB este la fel de greu de nimerit atunci când intervine conectarea unui cablu pentru transferul datelor. Din fericire această problemă a fost rezolvată, oferind astfel o modalitate mult mai rapidă pentru a conecta cablul Micro USB la slot-ul de încărcare.
DSC_0005
Pentru prima dată în istoria tehnologiei, cei de la Winnergear au reuşit să dezvolte un cablu Micro USB reversibil, capabil să poată eficientiza cu mult atunci când vrei să îţi pui telefonul sau tableta la încărcat. Cablul poartă denumirea de MICFLIP şi vine la pachet cu o serie de avantaje. În primul rând, cel mai mare avantaj adus de cablul Micro USB reversibil, este modul uşor prin care îţi permite conectarea la un device mobil, acum nemaifiind nevoie să cauţi poziţia corectă atunci când doreşti să îţi încărci dispozitivul. Cablul dispune totodată de un fir de bună calitate, îmbrăcat într-o pânză elastică, ceea ce oferă un avantaj major atunci când vine vorba de prindere, el putând să stea cu uşurinţă în orice direcție, fără să se încurce. De asemenea, un alt aspect important al acestui cablu este datorat zonelor de conectare placate cu aur, ce aduc cu ele o calitate premium şi o durată de viaţă mai lungă.
DSC_0004
Singurul dezavantaj pe care l-am întâlnit la acest cablu vine din partea slotului USB, care spre dezamăgirea mea, nu este reversibil. În cazul în care doriţi să vă achitionzati un astfel de cablu, cei de la Winnergear vă pun la dispoziţie o serie largă de modele, în diferite culori şi mărimi cât şi transport gratuit oriunde în lume. Comenzile pot fi preluate direct de pe site-ul Winnergear, iar preţul pe bucată este de $19.99.
DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.