Review: Samson Go Mic

0
746

După mai bine de ceva timp de când am aflat de microfonul Samson Go Mic, m-am hotărât să îl achizitionez, atât pentru ai face un review cât şi pentru al folosi în viaţa de zi cu zi în editarea audio.

Încă de la primul contactat fizic cu Samson Go Mic, mi-am dat seama că este vorba despre un microfon profesional, având elemente de construcţie foarte solide şi de bună calitate. Mai mult decât atât, microfonul aduce cu el o greutate relativ mare, care din punctul meu de vedere semnifică profesionalism şi calitate. Microfonul este construit în totalitate din metal şi vine la pachet cu o sumedenie de elemente. Manualul de instrucţiuni, cablul mini usb pentru conectarea la computer, şurubul special de prindere pentru stativ, suportul din metal cu perne moi antişoc, husă din carton de bună calitate şi desigur microfonul propriu zis.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 28 decembrie 2015

Amănuntele tehnice pot fi găsite şi pe internet, tocmai de aceea vreau să vă prezint într-un mod cât mai simplist performanţa microfonului. Odată ce a fost instalat la calculator, acesta îşi preia şi îşi face update-ul pentru interfaţa software. După câteva secunde, microfonul devine funcţional şi poate să te uimească din mai multe puncte de vedere. Calitatea sunetului este cu mult asemănătoare celei găsite şi pe un microfon profesional, care în principiu costă de două sau trei ori mai mult. În ciuda dimensiunii lui, acesta dispune de o rază extrem de mare de captare a sunetului, fără nici cea mai mică distorsiune. De asemenea, microfonul are la dispoziţie şi trei moduri pentru captarea audio, ceea ce face din el un microfon cu adevărat profesional, la un preţ extrem de mic.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 28 decembrie 2015

Suportul acestuia vine cu un slot special pentru conectarea la stativ, dar şi cu o clemă de prindere pentru a putea fixa microfonul pe marginea monitorului, fie de la calculator sau de la laptop. Acestea fiind zise, microfonul Samson Go Mic este un produs excelent raportat la calitate-preţ.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.