Știm că sunteți la fel de nerăbdători precum suntem  și noi să vedem ceea ce au reușit inginerii Samsung să facă cu noul model de serie Galaxy Note 9. A mai rămas foarte puțin timp până când să putem vedea în sfârșit cum arată și care sunt specificațiile reale ale noului flagship al companiei. Conform ultimelor informații, Samsung Galaxy Note 9 ar trebui să fie lansat pe 9 august în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York.

Potrivit informațiilor ce circulă pe internet zilele acestea, noul phablet va costa undeva la 1.000 de dolari pentru varianta de 128 de GB spațiu de stocare și 1.200 dolari pentru modelul de 512 GB. Telefonul va fi disponibil de asemenea în o gamă variată de nuanțe, respectiv Mystic Black, Engineered Blue și Artisan Cooper. În oferta din Indonezia, telefonul pare să vină la pachet și cu un gadget cadou, respectiv un televizor Samsung, dar desigur că aceasta ar putea fi doar o promoție locală, dar cine știe poate pe viitor Samsung va aduce în Europa o ofertă și mai atractivă, mai exact telefonul să vină la pachet alături de un Galaxy Watch.

Citeşte şi...

Ceasul Playground Labyrinth costă 12.300 de dolari şi nici măcar nu poate afişa ora

Dacă eşti prea bogat şi nu ai pe ce să arunci banii ai putea să te gândești la un model de ceas atât de...

Potrivit experților, telefonul ar trebui să aibă o baterie de 4.000 mAh, întrucât grosimea este cu ceva mai voluminoasă față de predecesorul sau. Totodată, aceștia ne anunță că din punct de vedere al designului telefonul nu va suporta foarte multe schimbări, singura mare schimbare a telefonului fiind S Pen, care ar putea să aibă conexiune Bluetooth, astfel încât să poată fi folosit de la distanță pentru diferite prezentări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here