Samsung scoate la iveală o nouă metodă de a interacționa cu tehnologia

0
560

Nici nu a trecut bine moda ceasurilor inteligente şi iată că Samsung vrea să ne aducă pe piaţă un produs care să revoluţioneze cu adevărat modul nostru de a interacţiona cu telefonul și alte terminale din casă. Aceştia au pus pe pragul de lansare un dispozitiv inteligent, capabil să trimită semnale către purtător pentru a putea fi la curent cu notificările de pe dispozitivul mobil.

Anul 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru Samsung, reuşind să scoată pe piaţă cel mai bun smartwatch din lume. Aceştia s-au bucurat de succesul câştigat de pe urma lansării unui astfel de dispozitiv, tocmai de aceea s-au gândit că tehnologia poate atinge standarde mult mai ridicate, astfel au pus bazele unui gadget cu mult mai mic şi care să poată fi purtat cu uşurinţă pe deget.

Informaţiile cu privire la viitorul gadget Samsung vin din partea unei cereri directe către biroul de patentare din America, unde au descris un terminal de mici dimensiuni, sub formă de inel, ce are menirea de a se conecta cu telefoanele mobile în favoarea transmiterii informaţiilor provenite din notificări. Mai mult decât atât, în cererea de patentare, Samsung a specificat câteva informaţii cu privire la o posibilă funcţie ce ar putea fi integrată, mai exact să permită controlul televizorului, redioului, luminilor din casă şi a altor dispozitive, doar printr-un simplu gest făcut cu degetul.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 30 decembrie 2015

De asemenea, cei de la Samsung nu sunt primii care s-au gândit la o asemenea invenţie, campaniile de pe Kickstarter sau Indiegogo cât şi Microsoft sau Google fiind unele dintre cele care şi-au anunţat patentarea unui terminal asemănător, însă care nu a reuşit să se materializeze până la momentul de faţă într-un produs finit. Întradevăr, cei de la Samsung au fost primii care au reuşit să transmită câteva informaţii directe cu privire la viitorul gadget, însă rămâne de văzut dacă vor lansa în următorii ani acest produs.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.