Telefoanele mobile au evoluat enorm în ultimii ani, s-au realizat cele mai controversate modele iar numărul cumpărătorilor a crescut considerabil. Văzând implicarea oamenilor pentru telefoanele mobile, inginerii Samsung s-au gândit că la momentul de față aceste device-uri nu sunt suficient de protejate din punct de vedere al display-urilor. S-au gândit, s-au dumerit și au găsit o soluție, mai exact un ecran flexibil, de foarte bună calitate, care în teorie nu ar trebuie să se spargă foarte ușor.

Noul model de ecran face parte dintr-o generație de display-uri LED organic și are la bază un înveliș foarte rezistent ce îl face să rămână în continuare în completă stare de funcționare chiar și la lovituri mai puternice. Ecranul are în componența sa și plastic fortificat, ceea ce îi oferă un punct mare de îndoire, putând fi aruncat sau scăpat pe jos fără să se spargă. Samsung anunță că noul model de ecran este total diferit față de cel actual flexibil, întrucât cele de generație mai veche sunt învelite în sticlă și de aceea se spărgeau foarte ușor atunci când erau scăpate pe jos.

Pentru a se convinge de calitatea și duritatea noului model de ecran, Samsung a apelat la testarea prin intermediul Underwriters Laboratories. În cadrul testării ecranul a fost supus unor teste ceva mai avansate, a fost aruncat de 26 de ori de la o înălțime de 1.5 metri iar în pofida acestui fapt ecranul nu a pățit nimic, ba mai mult s-a demonstrat că rezistă și la temperaturi extreme.

Citeşte şi...

Windows Media Center nu va mai fi disponibil în Windows 10

Microsoft a încetat dezvoltarea activă a Windows Media Center încă din 2009 dar compania încă mai oferă o versiune nemodificată a serviciului într-un upgrade...

La momentul de față Samsung nu a dorit să ofere foarte multe informații despre noul model de ecran, nu au precizat nici măcar când îl vom putea vedea integrat pe vreun device mobil însă sperăm că această ‘actualizare’ să vină cât mai curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here