Samsung va lansa pe piata tableta Galaxy Tab S2 cu o ratie de 4:3 a display-ului !

0
471

Cat mai curand, Samsung ne va surprinde plăcut cu cele mai atractive tabletele Android lansate până în prezent. Ca atare, utilizatorii de gadgeturi Samsung se bucură enorm de fiecare progres pe care îl face compania.

Presa a făcut noi speculaţii cum că Galaxy Tab S2 va aduce numai calificative pozitive deoarece dispozitivul este foarte subţire, atractiv, cu metal în jurul marginilor.

Această utilizare a metalului este o tactică cunoscută şi la cele mai noi telefoane Samsung, cum ar fi Galaxy A5 şi Galaxy S6, precum şi la cea mai recentă tabletă lansată Galaxy Tab A line.

Galaxy Tab S2 va veni cu două variante, de 8-inch şi 9.7 inch . Că şi multe alte produse Samsung, Galaxy Tab S2 va avea un ecran Super AMOLED, deşi este interesant că compania face mutarea de la un ecran cu o raţie 16: 9, optând pentru o raţie 4:3 2048 x 1536 , la fel că iPad Air 2 şi Nexus 9.

În ceea ce priveşte procesorul, este cel mai probabil să fie unul de 64-bit Exynos ŞoC, însoţit de 3GB Ram, 32 Gb stocare şi un slot pentru card microSD. De asemenea, se mai zvoneşte că va include o camera de 8 megapixeli pe partea din spate, o camera de 2.1 megapixeli pe partea din faţă, şi conectivitate LTE la unele modele.

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 este aşteptata să apară pe piaţă în iunie cu Android 5.0 şi TouchWiz la bord. Ţinând cont că aceasta va face parte din gama premium, este cel mai probabil să vină la un preţ corespunzător tehnologiei de care dispune.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.