Serviciul de streaming al Nvidia oferă peste 35 de jocuri la calitate HD

0
447

Utilizând ultima versiune a aplicaţiei Shield Hub Beta, posesorii de NVIDIA Shield şi Shield Tablet au acum posibilitatea de a rula jocuri la calitate 1080p60 prin intermediul serviciului The Grid.

Dacă doriţi să fiţi printre ei, aveţi nevoie în primul rând de unul din dispozitivele menţionate mai sus, o conexiune la Internet de minim 30Mpps sau de minim 50Mbps după cum recomandă Nvidia, de un router de tip Shield-ready şi de un cablu HDMI prin care să vă puteţi conecta dispozitivul la televizor.

Etapa următoare constă în a deveni membru al comunităţii Shield Hub Beta: acest lucru se face prin folosirea aceluiaşi cont Google pe care-l folosiţi pe dispozitivul Shield. De acolo trebuie să urmaţi procedurile necesare pentru a deveni un tester folosindu-vă de Google Play. Apoi, din store-ul aplicaţiei Google Play trebuie să căutaţi pagina Nvidia Shield Hub iar odată cu apăsarea butonului virtual „update”, v-aţi îndeplinit obiectivul.

Nvidia menţionează că deţine un catalog bogat alcătuit din peste 35 de jocuri care suportă 1080p60, cum ar fi Batman: Arkham Origins, Devil May Cry 4, Strider, Ultra Street Fighter IV, Dead Rising 2, Saints Row 3, The LEGO Movie: videogame, Dirt 3 Complete Edition, Risen 2: Dark Waters, Bionic Commando şi multe altele.

Serviciul The Grid este valabil gratuit celor care vor să-l testeze, în decursul zilei de 30 iunie 2015. Încă nu se cunosc informaţii privind o dată pentru lansarea finală a programului sau costurile aferente acestuia.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.