Skype-ul va fi transformat radical odată cu versiunea pentru Windows 10

0
308

Deși se bucură de o popularitate foarte mare în rândul internauților, serviciul Skype va fi restructurat masiv odată ce noua aplicație dedicată numită Skype UWP va ajunge pe device-urile dotate cu Windows 10, după cum a declarat recent un purtător de cuvânt al Microsoft.

Dezvoltatorii din cadrul Microsoft au pus la punct Skype UWP luând în calcul feedback-ul primit de la utilizatori în privința ultimei versiuni ai celebrului serviciu de convorbiri video, care se pare că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Așadar, cred că posesorii de PC-uri, tablete și smartphone-uri cu Windows 10 au motive serioase să fie optimiști.

Una din principalele noutăți pentru viitoarea aplicație Skype va fi reprezentată de posibilitatea de a crea grupuri și conferințe unde utilizatorii pot împărtăși mult mai lejer mesaje text, fotografii și clipuri video. Pe Skype UWP ne vom putea loga direct cu contul Microsoft, așa cum mulți dintre noi ne-am obișnuit odată cu folosirea serviciului cloud OneDrive.

Cât despre aspectul „exterior”, cei de la Microsoft promit să îmbunătățească și la acest capitol noua versiune de Skype prin a renunța la aspecte grafice inutile, interfața fiind astfel simplificată și devenită mult mai prietenoasă cu userul.

Avem toate motivele să credem că Skype UWP va încânta pe orice iubitor al celebrului serviciu de convorbiri video prin care s-au dat multe interviuri de angajare, mai ales că pe lângă îmbunătățirile anunțate, cei de la Microsoft au declarat că nicio caracteristică vitală prezentă pe versiunile anterioare de Skype nu va lipsi nici pe varianta pentru Windows 10. Nu vom mai avea mult de așteptat până la lansare, ne asigură dezvoltatorii celebrei corporații americane, fără a menționa din păcate și o dată exactă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.