La momentul de față pe internet sunt o grămadă de variante prin care vă puteți proteja telefonul de eventuale lovituri, fie că îl scăpați din mână sau că îl zgâriați prin buzunar, pe internet întotdeauna veți găsi variante cu și despre modul prin care puteți să va protejați telefonul mobil.

De la carcase anti-șoc și până la sisteme inteligente ce promit să vă ofere siguranță maximă atunci când vă scăpați telefonul din mână sau din buzunar, toate acestea se pe internet. Sunt soluții destul de accesibile și bune, dar nu dau randament 100%, tocmai de aceea un inginer din cadrul Universității Aalen din Germania a reușit să realizeze un nou tip de husă de protecție pentru telefoanele mobile cu ”airbag”.

Noul proiect realizat de Frenzel, funcționează exact ca un ”airbag” pentru mașină numai că în acest caz sistemul se bazează pe o serie de lamele din metal care ies automat din carcasă atunci când telefonul se află în cădere. AD Case așa cum a fost denumit de către inventator, este 100% funcțional, fiecare colț al carcasei de protecție ascunzând două lamele metalice cu funcție de amortizare. Fiecare lamelă este curbată spre exterior astfel încât să se preia șocul cât mai bine în cazul unui impact mai serios. Cu toate acestea telefonul poate să sară la impact dar acest element nu îl va dezavantaja cu nimic, intrucât sistemul își face treaba foarte bine astfel încât să nu producă nici un fel de daună pentru ecran sau sticla din spate.

Citeşte şi...

Nvidia Shield, tableta gamerilor adevăraţi

Compania Nvidia şi-a extins gama de tablete Shield, imediat după ce a lansat pe piaţa procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1. Noutatea este aceea...

Odată ce telefonul a fost scăpat, colțurile telefonului se pot plia foarte ușor de către utilizator, având astfel un număr infinit de utilizări. La capitolul design telefonul nu stă foarte bine, adăugând câțiva centimetri grosime în plus, dar cu siguranță nu îi sperie pe cei ce dau peste 1 mie de euro pe un telefon la care țin foarte mult și își doresc să îl protejeze.

La momentul de față husa nu poate fi achiziționată, aflându-se doar la stadiul de proiect și așteptând finanțare de pe Kickstarter, însă producătorul Philip Frenzel este aproape sigur că în scurt timp fiecare utilizator de telefon își va putea achiziționa acest sistem de protecție al telefonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here