Sony ar putea lansa PlayStation 4.5

0
397

Deși PlayStation 4 a fost lansat de aproape 3 ani, mai multe zvonuri susțin că arhicunoscuta consolă va primi un upgrade major cunoscut sub denumirea de PlayStation 4.5, pentru a fi mai în concordanță cu pretențiile actuale ale gamerilor. Cum gadget-urile dedicate gaming-ului evoluează destul de rapid, nici cererile publicului nu se lasă mai prejos, iar PlayStation 4 pare o opțiune ușor perimată prin comparație cu device-uri dedicate Realității Virtuale sau cele care oferă performanță grafică la rezoluția 4K.

S-ar părea că dezvoltatorii de la Sony vor să rezolve aceste metehne, dacă e să dăm crezare redactorilor celebrului blog de gaming Kotaku, aceștia din urmă susținând că multe surse aprobă informația cum că va fi lansat PlayStation 4.5, care va beneficia de îmbunătățiri semnificative pe partea de hardware ce îl vor face capabil să ruleze jocuri în 4K și compatibille cu tehnologia Realității Virtuale. Actualul PlayStation 4 este deja compatibil cu rezoluția 4K, însă doar pe partea de video și cea privind fotografiile, urmând ca o astfel de rezoluție prezentă pe partea de gaming să crească mai mult decât simțitor fan base-ul consolei, dacă zvonurile vor deveni realitate.

Iată așadar că în loc de PlayStation 5 am putea avea parte de PlayStation 4.5, iar dacă totul se va adeveri nu putem decât să ne lăsăm imaginația să zburde în privința capacităților viitoarei console din celebra gamă PlayStation creată de Sony. Membrii companiei japoneze nu au dorit să comenteze în vreun fel zvonurile privind un posibil PlayStation 4.5, așadar putem spera cu șanse reale că informațiile publicate de Kotaku să fie corecte. Dacă ar fi fost doar informații eronate, nu văd de ce cei de la Sony n-ar fi negat prompt dacă li s-a luat interviu pe tema asta.

Indiferent că va exista sau nu PlayStation 4.5, e o certitudine că cei de la Sony vor aduce gaming-ul în Realitatea Virtuală cel puțin odată cu lansarea headset-ului Playstation VR din luna octombrie a acestui an și care va costa doar 399 euro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.