Talisman Digital Edition gratuit pentru contul tău de Steam

0
558

Strategie de marketing sau nu, cert este că tot mai mulţi dezvoltatori aleg să ofere utilizatorilor Steam, jocuri gratuite, unele mai bune altele mai rele, însă orice lucru este bine venit atunci când vorbim de Steam şi de jocuri la 0 lei.

În cazul de astăzi, developerii oferă jocul Talisman: Digital Edition gratuit tuturor celor ce îndeplinesc condiţiile de validare. Aceştia în comparaţie cu mulţi alţi producători, au ales să îşi promoveze anumite produse dându-le gratuit, astfel încât pe viitor utilizatorii să îşi amintească că respectivul producător nu este disperat după bani, el având ca principală ţintă dezvoltarea unor jocuri cât mai interesante şi atractive. Jocul de astăzi, Talisman: Digital Edition, pe lângă faptul că este gratuit mai vine în plus şi cu o serie de Trading Carduri ce vor putea fi farmate ulterior şi vândute pentru a scoate un profit. Mai pe înţelesul tuturor, primeşti bani dacă te joci un joc gratuit.

Talisman Digital Edition este încadrat în categoria Fantasy Adventure şi Multiplayer, el dispunând de un mod exclusivist prin intermediul căruia te vei putea juca cu prietenii. Ediţia digitală a jocului mai vine la pachet cu 14 caractere de tip Erou sau Războinic, cu super puteri şi cu multe alte elemente.

Fără să întru prea mult în gameplay-ul jocului, aş dori să vă prezint metoda prin care puteţi pune mâna pe acest joc. În primul rând trebuie să intraţi pe EpicBundle, unde veţi fi întâmpinaţi de un tutorial în care vi se explică pas cu pas modul prin care puteţi achiziţiona acest joc fără nici un ban. Mai exact, aceştia vă vor oferi un cupon prin intermediul căruia puteţi beneficia de o reducere de până la 100%. În cazul în care nu vă descurcaţi, secţiunea noastră de comentarii vă stă la dispoziţie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.