Telekom își schimbă sistemul salarial

0
870

Recent cei de la compania de telefonie mobilă Telekom a anunțat schimbări drastice în sistemul salarial al angajaților.

Astfel salariile, care până acum erau 85% salariu fix, iar comisionul din vânzări de 15%, devin 65% și comision de 35%.

Bineînțeles că mulți dintre angajați nu vor accepta această schimbare, și vor fi nevoiți să demisioneze (sau să fie concediați, după caz) începând cu data de 1 iulie 2015.

Evident că vestea nu e deloc bună, ținând cont că vânzările variază de la un magazin la altul. Mai mult decât atât, nu cred că angajații vor putea face ceva pentru a crește procentul de vânzări, și implicit să-și mărească veniturile. Motivul principal pentru care multe persoane nu aleg operatorul Telekom fiind prețul destul de ridicat, față de cel al concurenței.

Nu îmi imaginez cum ar putea cei de la Telekom să ia o așa decizie, și nu îmi imaginez cum un angajat al firmei ar accepta asemenea condiții. Plus că, la cum se anticipează, nu cred că vor mai rezista mult pe piață, deci rămâne de văzut dacă această minunată idee a spulberat și ultima șansă de supraviețuire, sau a fost ceva extrem e inspirat (puțin probabil).

Cu toate acestea sperăm ca pe parcurs totul să revină „la normal”,  iar angajații să fie mulțumiți că sunt răsplătiți la adevărata lor valoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.