Televizorul poate deveni un mediu educativ pentru copii

0
687

Este bine ştiut faptul că televizor nu este întocmai unu dintre cele mai sigure şi mai eficiente moduri de aţi educa copii, însă Smart TV-urile aduc ceva în plus din acest punct de vedere. Dacă până acum îţi lăsai copilul să se uite la desene animate la televizor sau la un program de unde pot sustrage câteva informaţii esenţiale din viaţa de zi cu zi, astăzi prin intermediul televizoarelor inteligente poţi chiar să îţi ajuţi copilul să aibă acces mult mai repede la manualele şcolare.

cxz
Cei de la Samsung Electronics România şi-au dat silinţa şi au lansat manualele digitale interactive pe toate televizoarele inteligente din generaţia 2014-2015, astfel încât copilul tău să poată învăţa mult mai uşor. Desigur, că Samsung nu s-a oprit aici şi a lansat manualele şi pentru tablete şi telefoane mobile, întocmai pentru a beneficia de un mediu cât mai larg de învăţare. Manualele de matematică şi de limba română au fost dezvoltate împreună cu Ascendia Design şi sunt acreditate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Toate manualele vor fi disponibile gratuit începând cu luna octombrie în Smart Hub şi Galaxy Apps.

Televizoarele inteligente permit în general utilizatorilor să se conecteze la internet şi să acceseze cele mai proaspete şi mai interesante informaţii, inclusiv şi conţinut multimedia – muzică, filme, însă cu toate acestea Samsung Smart TV îţi poate selecta conţinutul în funcţie de stilul tău de viaţă. Conform studiilor efectuate la nivel european, se arată că doar simpla introducere a tehnologiei internetului în sălile de clasă nu este suficient de puternică încât să educe fiecare copil în parte, însă un modul propriu de învăţare pentru acasă este cu mult mai eficient şi îţi poate informa copilul ori de câte ori este nevoie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.