TP-Link NC250, camera IP ce filmează în HD chiar și în întuneric beznă

0
328

Un nou tip de cameră de supraveghere IP foarte performantă este disponibilă pe piața din România, cea denumită NC250 și produsă de către TP-Link, liderul global în materie de soluții de rețea pentru întreprinderi mici și mijlocii. NC250 are meritul de a putea filma chiar și pe timp de noapte în format HD, asigurând o vizibilitate foarte bună în întuneric beznă până la o distanță de 6 metri.

Costând doar 290 de lei în magazinele din țara noastră, camera TP-Link NC250 necesită și un PC sau smartphone la care să fie conectată cu ajutorul unei aplicații, urmând ca imaginile filmate să fie transmise în timp real. Poți de exemplu să vizionezi pe un laptop cum se comportă câinele tău când se vede singur într-o cameră, dacă încalcă sau nu regulile pe care i le-ai impus, deși tu te afli în altă încăpere.

Camera celor de la TP-Link este prevăzută cu posibilități de conexiune atât prin cablu cât și wireless N 300Mbps, dar și cu funcția de range extender ce permite acoperirea rețelei wireless în orice colț al locuinței. Capabilitatea de a înregistra imagini foarte clare pe timp de noapte este asigurată de implementarea tehnologiei Night Vision.

În cazul în care subiectul spionat se manifestă în mod dubios, camera NC250 va trimite automat mailuri pe PC-ul sau smartphone-ul la care este conectată, astfel încât nimic să nu vă scape din atenție. Odată ce conținutul video înregistrat va ajunge pe smartphone, calitatea acestuia nu va fi alterată cu nimic grație tehnologiei de compresie video H.264 cu care este înzestrată camera celor de la TP-Link.

NC250 oferă de asemenea și streaming audio foarte avansat prin intermediul unui microfon încorporat, ceea ce face ca acest gadget să fie ideal atunci când ești plecat în vacanță dar vrei să știi dacă acasă soția ta nu cumva primește musafiri noi, sau vrei să știi cum se comportă copiii în lipsa ta.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.