UberEats, un nou proiect pentru livrarea mâncării la domiciliu

0
370

Uber reprezintă la momentul de faţă unul dintre cele mai avansate sisteme de transport terestru, având în spate o idee simplă dar de mare succes.

Uber nu se opreşte doar la transportul de persoane, acum dorind să vină pe piaţă cu un nou serviciu, cel puţin pentru Statele Unite unde a şi fost lansat deja, denumit UberEats. UberEats reprezintă o metodă unică şi eficientă pentru livrarea mâncării la domiciliul clientului.

ubereats-food-delivery

Deocamdată noul serviciu UberEats este disponibil doar în câteva oraşe, urmând ca pe viitor să se extindă pe o arie cât mai largă. Totodată, serviciul UberEats nu este tocmai nou, având de ceva timp aplicaţia Uber pentru ridesharing, ce oferea transport și pentru comenzile de mâncare la domiciliu.

De data aceasta dezvoltatorii din cadrul Uber au dorit să facă o aplicaţie separată, cu o interfaţă dedicată care să trimită mesajul direct către un serviciu de catering. La momentul de faţă UberEats este disponibil în: Chicago, Huston, Los Angeles, San Francisco şi Toronto, urmând cel mai probabil ca pe viitor să ajungă şi în România, ţinând cont că Uber are deja un real succes la noi în ţară.

De asemenea, până la sosirea serviciului UberEats şi la noi în ţară, puteţi găsi şi alte aplicaţii ce vă pot aduce mâncarea în doar cateva minute la locul dorit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.