Ulefone Paris îmbină performanţa şi eleganța într-un singur produs

0
453

Au trecut doar câteva luni de când am discutat despre telefoanele celor de la Ulefone şi iată că a venit rândul să vă prezint un nou produs care cu siguranţă s-ar potrivi perfect pentru nevoile şi necesitățile voastre.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

În zilele de azi performanţa implică standarde ridicate şi reprezintă principalul factor în alegerea oricărui telefon mobil. Întocmai pentru a vă oferi atât putere de calcul cât şi eleganță din partea unui astfel de terminal, cei de la Ulefone vin cu o ofertă extrem de atractivă pentru modelul Ulefone Paris 4G. Telefonul aduce în primă fază un design atractiv, având marginile uşor rotunjite, o culoare negru mat şi o carcasă dintr-un plastic de bună calitate. Display-ul telefonului are o dimensiune de 5.0 inch cu o rezoluţie de 1280 x 720 şi vine echipat cu tehnologiile IPS şi OGS, întocmai pentru a vă oferi un standard de calitate cât mai ridicat. Dimensiunile terminalului sunt bine alese, având 14.45 cm înălţime, 7.17 lăţime şi 0.8 cm grosime.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Capacitățile hardware sunt foarte bine pronunţate, în ciuda faptului că telefonul are un preţ cât pentru toate buzunarele. Terminalul ascunde sub carcasă un procesor MTK6735 Octa Core tactat la o frecvenţă de 1.3GHz, un nucleu grafic Mali-T720, 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD de până la 128GB. Sistemul de operare se „modelează” perfect astfel încât să aibă un consum de resurse scăzut şi să nu ocupe din memoria dedicată jocurilor, aplicaţiilor şi conţinutului media. Camerele foto ale terminalului sunt capabile de rezoluţii cât mai complexe, având pe partea frontală o cameră de 5.0MP şi 13.0MP pe cea principală. De asemenea, dispozitivul beneficiază de o baterie de 2250 mAh suficient de potentă cât să acopere o mare parte din consumul zilnic. Trăgând linie şi luând o concluzie, vă putem spune că este un produs perfect pentru nevoile şi necesităţile zilnice, având în principal o combinaţie perfectă dintre performanţă/calitate/preţ.

Pentru mai multe informaţii şi specificații vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la GearBest cu un discount de 65% la preţul de $119,99. Totodată vă recomandăm să aruncaţi o privire în lista de BlackFriday a magazinului, pentru a fi la curent cu toate ofertele şi promoţiile mai avantajoase.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.