Un crossover genial dintre 23 Jump Street și Men in Black ar putea apărea în curând pe marile ecrane

0
604

S-ar părea că Producția „23 Jump Street”, în care îi regăsim ca și protagoniști pe Channing Tatum și Jonah Hill, va fi de fapt un  crossover cu „Men in Black”. Zvonul combinării celor două francize a fost una dintre primele informații scăpate în mediul virtual, după atacul cibernetic din 2014 asupra Sony și în prezent mai multe publicații din domeniu au confirmat că studioul avansează cu proiectul.

Cele două vedete vor intra din nou în pielea îndrăgitelor personaje Jenko și Schmidt. Phil Lord și Chris Miller, celălalt cuplu dinamic din spatele filmelor Jump Street, vor fi de această dată simpli producători. Cei doi au co-regizat filmul original, la fel ca și continuarea din 2014, „22 Jump Street” și le-au fost recunoscute meritele pe scară largă, în realizarea unor astfel de producții de succes. De altfel și-au demonstrat talentele  regizând  „The Lego Movie” și „Cloudy with a Chance of Meatballs.”

Când în 2014, a ieșit pentru prima data la suprafață ideea „Jump street-întâlnește-Men în black”, Lord și Miller încă erau implicați în proiect. După aceea au fost nevoiți să renunțe la scaunele de regizori, datorită unui conflict de planificare cu următoarea producție Disney, ce va avea în prim plan viața lui Han Solo. Conform informațiilor disponibile, locul lăsat liber va fi ocupat de James Bobin, care a regizat în trecut „The Muppets”, „The Muppets Most Wanted” și în acest an „Alice Through the Looking Glass” (evident, continuarea la „Alice în Wonderland”).

Aparent, producția va începe în luna iunie și studioul are deja în posesie un scenariu scris de Rodney Rothman. Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât ca filmul să primească oficial undă verde. Conform informațiilor conținute de cele câteva mailuri ce au circulat în mediul virtual în 2014, Will Smith, Tommy Lee Jones, precum și alte nume cunoscute din seria Men in Black nu vor apărea în „23 Jump Street”. Potrivit publicației Variety, intenția pe care o are Sony privind această producție hibdrid este tocmai relansarea francizei Men in Black. Ne putem aștepta așadar să-i vedem mai târziu pe actorii care vor interpreta agenții MIB din „23 Jump Street” într-un nou film Men in Black.

Să sperăm că această idee trăznită va fi distractivă de vizionat pe marile ecrane. Deocamdată, nu putem spune că suntem la fel de entuziasmați ca Jonah Hill, care într-un mail mai vechi afirma: „cred că combinația dintre Jump Street și MIB va fi una puternică, radicală și frumoasă.”

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.