Un video în care se prezintă reacția tinerilor atunci când văd pentru prima dată Windows 95 a devenit viral pe internet

0
677

Microsoft a scris istorie cu Windows 95, făcând unul dintre cele mai bune sisteme de operare de la acea vreme, revoluționând întreaga industrie şi dovedind tuturor tehnologia viitorului.

În primele cinci săptămâni, Windows 95 a reuşit să se vândă în peste 7 milioane de copii, platforma fiind extrem de atrăgătoare pentru acea vreme, având grafică şi funcţii nemaiîntâlnite. Practic de la Windows 95 a început să apară în industria de fabricaţie Microsoft, cuvântul de computer personal.

Acum dacă ar fi să umbli pentru prima dată pe un asemenea sistem cu siguranţă întreaga interfaţă ţi se va părea foarte ciudată şi total neatrăgătoare, mai ales dacă eşti adolescent şi eşti obişnuit cu grafica avansată de pe sistemele de gaming.

Pentru a demonstra cât de scăzut este interesul tinerilor pentru Windows 95, cei de la Fine Brothers Entertainment au realizat un experiment, în care au invitat mai mulţi tineri să îşi spună părerea despre vechiul sistem de operare. Majoritatea dinte cei aflaţi pentru prima dată faţă în faţă cu Windows 95, respectiv cu sistemul complet ce reuşea să dovedească performanţele acestei platorme, au rămas surprinşi în special de lipsa reţelei Wi-Fi cât şi de monitorul CRT, afirmând că este mai mare decât unitatea centrală. Totodată, tinerii au luat în vedere şi zgomotul scos de PC atunci când porneşte. „Nu am mai auzit un computer care să facă un asemenea zgomot” sunt cuvintele unei tinere, ce a dat pentru prima dată cu ochii de un asemenea sistem computerizat.

Totodată, printre cei prezenţi la experiment au fost şi câţiva mai în vârstă care ştiau de existența Windows 95 cât şi de succesul pe care la avut Microsoft odată cu lansarea lui.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.