Videoproiectorul E07 LED îţi transformă sufrageria într-o sală de cinema

0
506

Proiectoarele de cele mai multe ori pot fi găsite pe piaţă la preţuri destul de ridicate, însă ceea ce vă vom prezenta astăzi, pe lângă faptul că are un preţ cât se poate de accesibil, performanţa şi calitatea imaginii il reprezintă din toate punctele de vedere.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

E07 LED, este printre puţinele proiectoare video de pe piaţă ce pot oferi calitate ridicată la preţ mic. Acesta poate să îţi transforme sufrageria într-o adevărată sală de cinema, având nevoie doar de un perete pe care să proiecteze imaginile, o priză şi o sursă de unde să primească informaţiile video/audio. Începând direct de la design, videoproiectorul E07 LED arată ca orice alt produs de acest gen de pe piaţă. Are o carcasă din plastic de culoare negru mat, câteva mici gauri de ventilaţie şi butoanele principale de egalizare şi control a imaginilor. ”Ochiul de proiecţie” face şi el parte din design, însă mai mult decât atât, el îţi va permite să focusezi în funcţie de distanța unde este aşezat proiectorul, astfel încât să obții o calitate a imaginii cât mai ridicată.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Pe partea de specificaţii videoproiectorul dispune de o rezoluţie nativă de 854 x 480 pixeli în format 16:9, cu suport de până la 1920 x 1080. Durata de viaţă a lămpii este de 20.000 de ore, poate proiecta imaginii pe o distanţă de până la 3 metri, funcţionează pe tehnologia LED şi dispune de o dimensiune a proiecţiei de la 21 până la 100 inch. Dispozitivul, pe lângă performanţă are la bază şi o serie de porturi de conectare, inclsuiv suport de card TF, HDMI, USB, VGA, DC Port şi AV. Singura dezamăgire din punct de vedere a conectivităţii este datorată reţelei WiFi, care din păcate nu este disponibilă, însă oferă posibilitatea conectării device-urilor mobile prin intermediul Bluetooth. E07 este compatibil cu majoritatea sistemelor de calcul, începând de la computer, telefon şi până la Player-ul DVD, acesta rulează fără nici-o problemă.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii şi specificaţii, vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe site-ul GearBest.com la preţul de $73.15, iar dacă folosiţi cuponul de reducere: GBE07, puteţi să îl achiziţionaţi la preţul de $66.96.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.