Vom putea testa jocurile de pe dispozitivele cu Android înainte de a ne decide dacă le instalăm sau nu

0
339

V-ați dorit vreodată să jucați Defence Zone 2, Cut the Rope 2, FIFA 15 sau Assassin’s Creed pe o tabletă sau pe un smartphone cu Android, dar nu știați dacă merită sau nu efortul de a instala și eventual de a cumpăra jocurile? În caz afirmativ, dezvoltatorii gigantului Google au venit cu o soluție foarte bună la această problemă: veți putea testa jocul dorit pentru maximum 10 minute.

E drept că un adevărat pasionat de gaming își va analiza opțiunile prin alte metode decât prin o banală testare de 10 minute, cum ar fi prin a se informa din tutoriale de pe YouTube sau citind articole aferente de pe TouchNews, însă nu știi când ești prea limitat de timp și cauți un joc care să te ajute în momente de plictiseală la job sau la școală, dar totodată nu vrei nici să ai parte de surprize prea neplăcute.

Cei de la Google au făcut marele anunț privind posibilitatea ca utilizatorul să le testeze jocurile din Google Play în cadrul GDC-ului (Game Developers Conference) din acest an, cea mai mare adunare dedicată dezvoltatorilor de jocuri video. Noua funcție de pe dispozitivele cu Android va fi disponibilă în următoarele săptămâni, fără a se menționa o dată exactă.

Pentru a testa jocurile timp de maxim 10 minute trebuie să urmezi un procedeu foarte simplu: va trebui doar să accesezi motorul de căutare Google de pe smartphone-ul sau tableta cu Android, iar după ce vei scrie numele jocului dorit vei găsi un buton de „Try now” care te va face în mare măsură să te decizi dacă vrei să achiziționezi sau nu jocul testat. În timpul acestui proces trebuie neapărat să ai la dispoziție o conexiune Wi-Fi.

Noua funcție a celor de la Google nu poate fi decât bine venită, mai ales că pe gameri îi așteaptă în viitorul apropiat creații foarte interesante ce vor fi disponibile în Google Play: Marvel Avengers Academy, The Walking Dead: Michonne – Episode 3: What We Deserve, Transformers: Earth Wars sau Republique – Episode 5: Terminus fiind doar câteva nume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.