Vom renunţa la Google Chrome şi Mozilla Firefox pentru Microsoft Edge?

0
664

Încă de la lansarea lui Internet Explorer şi până acum cei de la Microsoft au fost mereu ridiculizaţi de puterea de procesare şi calcul a acestuia, însă acum totul s-a terminat datorită viitorului lor browser web. Conform statisticilor şi a informaţiilor ce circulă la momentul de faţă pe internet, noul browser web a celor de la Microsoft ar putea fi desemnat cel mai rapid din lume. Cine s-ar fi aşteptat la asta? De la un browser web luat în derâdere de către toţi utilizatorii de PC, la un „monstru” ce ar trebui să întreacă din punct de vedere a performanţei tot ceea ce se prezintă a fi drept program pentru navigarea pe internet.

Dacă joi cei de la Microsoft s-au lăudat cu faptul că unul dintre cele mai aşteptate sisteme de operare, respectiv Windows 10, va apărea mult mai devreme pe piaţă, acum aceştia au un nou motiv să fie mândri cu Microsoft Edge. Conform unei postări publicate de către un oficial al companiei, se pare că în sfârşit s-au aflat specificaţiile şi performanţele viitorului lor browser. Precum arată şi rezultatele, acesta este cu mult mai rapid faţă de Google Chrome, Safari şi Mozilla Firefox.microsoft-edge-project-spartan

„Echipa Edge a continuat să optimizeze performanţa de când am adăugat noul browser în Windows 10. În acest build (cel final), Microsoft Edge este şi mai bun şi bate Chrome şi Safari în propriile benchmark-uri JavaScrip:

  • Pe WebKit Sunspider, Edge este cu 112% mai rapid decât Chrome
  • Pe Google Octane, Edge este cu 11% mai rapid decât Chrome
  • Pe Apple JetStream, Edge este cu 37% mai rapid decât Chrome

Suntem încântaţi să anunţăm aceste câştiguri în ceea ce priveşte performanţa şi sperăm că vă veţi bucura de browsing mai rapid cu Microsoft Edge alături de multiplele funcţii pe care le-am adăugat în ultimele builduri” au relatat cei de la Microsoft pentru Windows blog.

Cel mai important aspect ar fi ca utilizatorii să aleagă din nou un browser Microsoft, ţinând cont că până acum i-au dezamăgit cu Internet Explorer.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.