Wikipedia va arăta mai bine ca niciodată sub forma noii aplicații pentru iOS 9

0
498

Un internaut pasionat cu adevărat de tehnologie este în mod obligatoriu și un om informat, iar Wikipedia reprezintă fără îndoială una din cele mai utilizate surse de pe web privind documentarea. Celebra enciclopedie online va arăta mai bine ca niciodată de îndată ce va fi transpusă sub forma unei aplicații pentru iOS 9 ce se va numi Wikipedia Mobile 5.0, după cum înșiși reprezentanții săi susțin prin intermediul unei postări recente.

Tehnologia 3D Touch va fi disponibilă pentru viitoarea aplicație Wikipedia Mobile 5.0, dar nu va lipsi nici o navigare mult mai fluentă și mai confortabilă decât cea de pe versiunile anterioare și chiar decât browser-ul instalat pe smartphone-ul echipat cu cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Apple, adică iOS 9. Motorul de căutare Spotlight va fi și el pus la dispoziția noii aplicații a celor de la Wikipedia, cele două fiind practic contopite sub forma unui singur motor de căutare pentru a spori șansele ca utilizatorul să găsească rezultatele optime.

Veștile bune nu se opresc pentru fanii Wikipedia. Viitoarea aplicație va oferi din abundență articole sub forma unor recomandări făcute pe baza locației utilizatorului, a unor căutări anterioare făcute de acesta sau a celor mai frecvente căutări dintr-un anumit interval de timp. De asemenea se pot bifa articole printr-o opțiune specială pentru ca ulterior ele să poată fi găsite rapid și citite în întregime.

Personal cred că Wikipedia va arăta mai bine ca niciodată la toate capitolele odată cu aplicația aferentă destinată pentru iOS 9, iar goana după informații va fi un deliciu. Să poți avea permanent accesul către lecții întregi de istorie, geografie, astronomie, chimie sau fizică poate fi util atât la școală sau cursuri, cât și la un job care implică mult efort intelectual. Viitoarea aplicație va conține peste 36 milioane de articole și utilizatorul va putea alege ca acestea să-i fie servite sub forma uneia din cele 300 de limbi disponibile.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.