Windows 10 a fost instalat deja pe 67 de milioane de device-uri

0
816

Acum câteva zile cei de la Microsoft au susţinut o conferinţă cu privire la lansarea unuia dintre cele mai aşteptate sisteme de operare din toate timpurile, mai exact Windows 10. Se pare că în ciuda tuturor celor ce au încercat să le pună „beţe în roate” dezvoltatorilor de la Microsoft, noul sistem de operare a ajuns în fruntea listei cu peste 67 de milioane de instalări într-un timp extrem de scurt. Desigur, ne aşteptam la o cifră atât de mare ţinând cont de performanţa şi interfaţa pe care o oferă Windows 10.

Ca orice alt sistem de operare sau mai bine spus ca orice alt software, acesta deţine din păcate şi câteva mici nereguli, capabile să îi facă pe unii utilizatori să mai aştepte instalarea până când se vor remedia. Probleme sau nu, eu personal l-am instalat încă din ziua în care s-a lansat şi pot spune că înafară de o mică problema cu browser-ul Microsoft Edge nu am întâmpinat nici-o neregulă cu privire la funcţionalitatea acestuia, din contră am fost foarte surprins când am văzut viteza de procesare şi nouă interfaţă atât de bine aranjată, menită să fie folosită cu uşurinţă de către orice categorie de utilizatori.

Vom reveni cu noutăţi peste un an, când sistemul de operare nu va mai putea fi instalat gratuit datorita update-ului de la vechiul Windows, aflând astfel cu exactitate care sunt procentele cu care se vor putea lauda cei de la Microsoft.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.