Xbox One va primi funcţii din Windows 10

0
517

Microsoft plănuieşte să schimbe radical modul de operare al Xbox One. Întrucât componentele hardware sunt aproape similare cu cele a unui computer, Xbox One ar putea primi funcţii specifice sistemului de operare Windows 10.

Consola de jocuri reprezintă defapt un sistem computerizat dedicat gaming-ului. În anumite ţări, foarte puțin şi în România, consola Xbox One poate înlocui cu uşurinţă un TV Box, întrucât poate reda o varietate mare de conţinut digital atât prin intermediul reţelei locale cât şi din online. Microsoft, în urma unui comunicat postat pe Twitter pare să aducă îmbunătăţiri majore consolei lor de gaming.

Microsoft Edge, noul browser al sistemului de operare Windows 10 va fi disponibil şi pe Xbox One. Mesajul fiind postat pe Twitter, o reţea de socializare destul de renumită, internauţii i-au întrebat pe cei de la Microsoft dacă Microsoft Edge va fi similar cu versiunea de pe PC. Conform spuselor acestora, pe lângă o interfaţă ceva mai optimizată pentru controler, funcţiile şi celelalte mici particularităţi vor rămâne la fel.

Mike Ybarra a preconizat acest update al Microsoft încă de acum jumătate de an când încă nu era lansat sistemul de operare Windows 10 şi nici Microsoft Edge. Precum se preconizează pe internet se pare că noul browser al celor de la Microsoft ar trebui să între în rândul posesorilor de Xbox One începând cu luna noiembrie a acestui an. Desigur, că pe lângă browser, Microsoft plănuieşte şi adăugarea unor noi module importante de pe Windows 10, astfel încât pe viitor să aducă întreaga interfaţă de navigare cât mai aproape de cea de gaming. Vom reveni cu informaţii exacte în momentul în care Microsoft va lansa oficial noul update al sistemului Xbox One.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.