Xiaomi Mi Router 3 disponibil la precomandă pe GearBest

0
375

La scurt timp după ce a fost lansat oficial, cei de la Xiaomi au pornit precomenzile pentru noul model de router, Xiaomi Mi Router 3, singurul site ce îl are deja la precomandă fiind GearBest.com.

Deşi în trecut nimeni nu avea garanţia produselor celor de la Xiaomi, se pare că în timp oamenii au văzut cât de mult a evoluat compania atât pe partea de design cât şi tehnică, astfel încât astăzi să ajungă să devină unii dintre cei mai apreciaţi producători de telefoane mobile şi gadgeturi din lume. Pentru a le demonstra tuturor cât de mult a evoluat tehnologia în rândul inginerilor de la Xiaomi, aceştia au scos pe piaţă un router special care să îi facă pe oameni să înţeleagă cu exactitate cât de importantă este calitatea şi performanţa, mai ales atunci când vine vorba de un produs de buget redus.

1459408302888194

Xiaomi Mi Router 3 este noul device lansat de aceştia ce oferă încă de la lansare un preţ pe măsura tuturor aşteptărilor. Are patru antene şi este la fel de puternic precum orice alt router scump de pe piaţă, având posibilitatea de transfer cu o viteză de până la 1158 Mpbs. În plus acesta beneficiază de ultima tehnologie în materie de WiFi, respectiv modulul 802.11ac, ce face ca întreaga experienţă de utilizare să fie cât mai rapidă.

Pe lângă toate acestea, routerul se poate lăuda cu 128MB de stocare internă, cât şi o platformă specială ce face posibilă instalarea de aplicaţii exclusive, cât şi pluginguri, pentru un mediu de lucru cât mai extins şi mai confortabil. Potrivit producătorilor, noul Xiaomi Mi Router 3 este ideal pentru acasă sau la serviciu, având posibilitatea de a transmite semnal pe o arie cât mai mare, mulţumită în special celor patru antene de largă frecvenţă.

Dacă sunteţi interesaţi şi vă doriţi un router care să facă cu adevărat diferenţa atât din punct de vedere financiar cât şi profesional, vă recomandăm să vă achiziţionaţi noul Xiaomi Mi Router 3 de pe GearBest.com la preţul de $39.67.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.