Xiaomi vine cu promoţii de nerefuzat

0
444

Începând de la telefoane şi până la ochelari 3D, cei de la Xiaomi vin de data aceasta cu cele mai noi şi mai avantajoase oferte din ultimii ani. Brăţări pentru fitness, aparate de fotografiat, telefoane, tablete, ochelari 3D, boxe Bluetooth, baterii portabile şi multe astfel de gadgeturi vă aşteaptă la preturi extrem de mici. Xiaomi se face de fiecare dată remarcată prin calitatea produselor, însă de data aceasta oferă ceva mai multă atenţie preţului oferindu-le oamenilor, pe lângă un produs foarte bine conceput și un preț care să îi bucure.

Câteva exemple de produse ce pot fi găsite pe lista promoţiilor celor de la Xiaomi:

1

RedMi Note 2, un telefon capabil să ducă orice aplicaţie din magazinul celor de la Google, asta datorită performanţei sale şi a capacităţii de stocare de 32 de GB. Este Octa Core, are un display de 5.5 inch şi se adaptează foarte uşor cu orice tip de utilizator.

2

Genuime Xiaomi 10000mAh, este o baterie cu o capacitate suficient de mare cât să acopere consumul cât pentru două sau trei telefoane. În ciuda preţului mic pe care îl are, aceasta este construită din materiale de bună calitate, ce îţi pot oferi siguranţa că pe viitor produsul nu va suferi defecţiuni pe partea estetică cât şi tehnică.

3

Smart Xiaomi Yeelight, o lampă care atrage atenţia încă de la primul contact, având un design extrem de bine conturat, cât şi funcţii speciale, precum controlul doar printr-o simplă atingere, fără a mai fi nevoie să folosiţi butoane greu de apăsat. De asemenea, lampa mai dispune şi de conectivitate de tip Bluetooth, motiv pentru care o poţi controla cu foarte mare uşurinţă şi de pe telefon, prin intermediul unei aplicaţii dedicate.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre produsele prezentate mai sus, sau să descoperiţi lista întreagă cu ofertele celor de la Xiaomi, vă invităm să accesaţi site-ul oficial. Oferta este valabilă doar în perioada 13 – 27 Octombrie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.