Adobe lansează noi aplicaţii pentru Android şi iOS

0
620

Cu ceva timp în urmă, cei de la Adobe făceau anunţul cu privire la eliminarea aplicaţiei Photoshop Touch din celebrul magazin Google Play. Adobe vine cu aplicaţii noi de editare, acestea sunt: Photoshop Mix, Brush CC, Color CC şi Shape CC. Photoshop Mix care se doresc a înlocui cu succes eliminarea aplicaţiei Photoshop Touch şi vor oferi unele funcţionalităţi care sunt cu mult mai bune decât alte aplicaţii necesare editării fotografiilor.

Aplicaţiile noi oferă posibilitatea de a îmbina fotografii multiple dar şi alte instrumente utile cum ar fi: adăugarea de mai multe filtre, unelte de decupare, precum şi partajarea fotografiilor nou editate direct pe site-urile de socializare îndrăgite de noi. Pe lângă Photoshop Mix,  Adobe mai lansează şi alte aplicaţiile specifice ale Creative Cloud, care vă permit să alegeţi propriile pensuli, palete de culori şi grafica vectorială.

Aplicaţiile sunt oferite gratuit pentru download şi pot fi instalate pe dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android 4.3 sau o versiune ulterioară. Photoshop Mix oferă funcţionalitate aproape completă a aplicaţiei principale direct pe iPad şi iPhone, iar noul update adaugă doar compatibilitate cu noile funcţii pentru desktop. Adobe a mai anunţat că noile sale aplicaţii de iOS, fac parte din suita software „Mobile Canvas”.

Acestea se regăsesc ca intrări noi în oferta mobilă, sau variante îmbunătăţite ale aplicaţiilor mai vechi, destinate celor profesionişti, care plătesc deja abonamentul pentru Creative Cloud. Mobile Canvas îl găsim împărţit în trei categorii: Illustration, Imaging, Video şi Capture Apps. Fiecare aplicaţie poate fi descărcată de pe AppStore în orice moment. Deşi sunt gratuite pentru download, acestea necesită abonament Creative Cloud pentru a putea fi folosite.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.