Încearcă un selfie ”polaroid” cu noul Instax mini 70

0
465

Pasionații de fotografie trecuți de prima tinerețe își aduc aminte cu siguranță de vechile aparatele Polaroid ce executau fotografii instant, apreciate îndeosebi de turiștii din secolul trecut aflați în vacanță pe litoral sau la munte, chiar dacă acestea nu excelau prin calitatea imaginii.

Fujifilm a anunțat recent lansarea dispozitivului Instax mini 70, un aparat de fotografiat ce produce instantaneu fotografii tip card de credit. Acesta va fi lansat pe 23 luna aceasta în trei culori: ”galben Canare”, ”alb Moon” și ”albastru Island”, dispunând de o varietate de moduri ce oferă bucuria executării fotografiei simple, indiferent de situație.

1

Instax mini 70 vine cu posibilitatea montării unui trepied, cu o funcție auto-cronometru ce ușurează executarea fotografiilor de grup, precum și modul ”Macro” ce permite surprinderea unor imagini de până la numai 30 cm de subiect. De asemenea, putem încerca modul ”Landscape” pentru imaginile din natură sau modul ”Selfie” ce oferă expunerea corespunzătoare și setările de distanță optime.2Chiar lângă lentilă mai există o mini-oglindă ce ajută la cel mai bun unghi obținut și cea mai corectă încadrare pentru un selfie perfect. O altă caracteristică a noului Instax mini 70 o reprezintă controlul automat al expunerii, îmbunătățit pentru imaginile surprinse în interior. Acesta calculează cantitatea optimă de lumină, reglând astfel intensitatea flash-ului și viteza obturatorului pentru uniformizarea perfectă atât a subiectului cât și a fundalului.

1

Potrivit Fujifilm, seria ”Instax mini” este apreciată în special de adolescenți și femeile între 20-30 de ani, camerele foto din care face parte Instax mini 70 fiind considerate dispozitive ce produc imagini analogice instantanee, oferind utilizatorului sentimentul unor fotografii sută la sută reale. Vânzările seriei au crescut atât în Japonia cât și Asia de Est, SUA și Europa iar ultimul concept Instax mini 70, al cărui preț de 140 dolari este inferior precedentului model mini 90, nu face decât să mențină acest trend ascendent.

https://www.youtube.com/watch?v=ItYoriaHbEM

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.