Maşinile electrice vor scoate definitiv de pe piaţă petrolul

0
677

Dacă acum câțiva ani oamenii îşi făceau probleme că petrolul s-ar putea epuiza în viitor, se pare că acum având o sursă ridicată de ţiţei grijile cu privire la secarea minelor de petrol au devenit aproape inexistente.

Dispunând de resurse din ce în ce mai extinse, la nivel mondial nu există un risc urias pentru a pierde în viitor capacităţile petroliere sau gaz. Totodată, contract acestui element, dacă tehnologia electrică se dovedeşte a fi cu mult mai avantajoasă, petrolul ar putea deveni o sursă pierdută în ochii oamenilor, fiind înlocuit în totalitate cu tehnologia verde, respectiv energia solară, eoliană cât şi alte medii prin care omul să dispună de electricitate fără să polueze mediul înconjurător.

fuel-montage_1806930b

Potrivit unui studiu, dacă la momentul de faţă în Statele Unite întregul coeficient de electricitate este generat de centralele nucleare, atunci când se va trece definitiv la energia electrică, nivelul emisiilor de carbon va fi redus cu până la 78%. Totodată, dacă anumite elemente nu vor permite construirea unor surse mari de energie, centralele nucleare vor funcţiona în continuare, dar cu o capacitate de lucru cu mult mai scăzută.

model-s

Teoria evoluţiei energiei electrice este demonstrată în special de maşinile Tesla, care încep să devină cu mult mai apreciate de tot mai mulţi oameni atât din punct de vedere al performanţei cât şi al consumului, inclusiv şi de producători, tehnologia de fabricație folosită de inginerii Tesla reprezentând un mediu sigur pentru viitoarele maşini autonome.

Dacă acum îţi permiţi să bagi carburant la maşină, în viitorii 40-50 de ani petrolul va fi un element nesemnificativ, putând chiar să ajungă la fel de scump ca platina, resursele fiind din ce în ce mai mici, ducând totodată şi la un posibil război mondial.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.