Mobius, o nouă versiune de cameră video cu lentile Wide dedicată pasionaţilor de sporturi extreme

0
562

Sportul este o metodă simplă şi eficientă de a te relaxa, de a pune în practică capabilităţile şi abilităţile personale cu scopul de a realiza anumite performanţe. Întrucât ne aflăm în luna iulie, majoritatea persoanelor aleg sporturile acvatice, atât pentru şansa de a se relaxa şi a păstra un ritm de viaţă sănătos cât şi pentru a surprinde cu ajutorul camerelor de acţiune, unele dintre cele mai interesante şi fascinante montaje video. Un adevărat sportiv are întotdeauna la el o camera video de bună calitate, întocmai pentru a fi pregătit să capteze în imagini cele mai frumoase secvenţe.

SKU204666-15

Camerele video de acţiune nu au un preţ ridicat, exceptând ultima versiune de la GoPro care pe lângă performanţele extrem de bune, preţul unui asemenea dispozitiv se ridică cu mult peste bugetul unui lucrător cu salariu minim pe economie. Dacă vă gândiţi la buzunarul vostru şi vreţi să rămâneţi şi cu bani în portofel atunci când achiziţionaţi o astfel de cameră, recomandarea noastră ar fi să alegeţi Mobius.

SKU204666-9

Mobius este una dintre cele mai bune camere de acţiune, făcând o relaţie performanţă preţ, aceasta îmbină unele dintre cele mai bune elemente grafice, astfel încât să îţi ofere o experienţă uşoară de utilizare şi să te facă să îţi doreşti să păstrezi în imagini cele mai frumoase momente din viaţă.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să vizitaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $72,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.